VIL DU VÆRE FRIVILLIG PÅ Bergen Internasjonale Musikkfestival 2018?

Nå nærmer vi oss oktober, og Bergen Internasjonale Musikkfestival 2018, og uten frivillige blir det ingen festival! Hvis du har lyst til å være med å gjøre en uvurderlig innsats, er det fremdeles noen frivillige som trengs for at dette skal bli et fantastisk arrangement!

Som frivillige får du festivalpass, t-skjorte, noe å spise når du er på vakt, hyggelige priser når du ikke er på vakt – og forhåpentligvis en kjempeflott opplevelse!

Betingelser: Hver frivillig jobber to vakter på ca. 6 timer med en eller flere arbeidsområder, og jeg fordeler arbeidsoppgaver så langt det lar seg gjøre etter ønske. Festivalen foregår 24.-27.oktober på Bergen Internasjonale Kultursenter. Vi skal ha et frivilligmøte i forkant av festivalen, der vi går gjennom praktisk informasjon når det gjelder arbeidsoppgaver, brannsikkerhet og utdeling av t-skjorter.

Vi har følgende arbeidsoppgaver:


Plakatopphengere

Personen får et gitt antall plakater som skal henges opp rundt om i byen frem mot festivalen. Vi blir enige om ruter på forhånd, slik at vi blir godt synlig i byen vår.  Dette er veldig grei oppgave fordi man får masse igjen for innsatsen, og samtidig litt mosjon.

Bartendere

Personen serverer i baren, og deler ut mat til de frivillige. Krever ingen erfaring,  men forutsetter at personen er over 18 år med hensyn til sjenkebevilgning.

Sjåfører

Personen kjører artistene rundt om i byen, samt til og fra flyplassen. Vi dekker bensinutgifter og bompenger i mot kvittering.

Vakter

Personen har ansvar for sikkerhet, og er godt synlig i lokalet under arrangementene. Vaktene har rullerende poster, slik at man kan få med seg konserter og beveget på beina.

Stagehands

Personer som hjelper med rigging og forefallende oppgaver som særlig lyd- og lysteknikeren trenger underveis. Kan bli litt løfting og løping, men stort sett står man tilgjengelig når det trengs, og man får derfor tid til konserter.

Artistverter

Dette er en ekstra viktig oppgave, og det er en fordel om man har vært artistvert før, men det er ikke et krav. Personen har ansvar for at artist/band har det de trenger både av

praktisk informasjon og raider i forbindelse med oppholdet når de ankommer, mens de er backstage, på lydsjekk u tillegg til før og etter konserten.

Folk i billettboden og på kjøkkenet

Som kjent får vi mat som frivillige, og da trenger vi noen som kan hjelpe på kjøkkenet med matlaging og rydding. Vi trenger også en gjeng i billettboden for billettkontroll- og salg.


 

Ta kontakt på mail eller telefon så snart som mulig, sånn at dere sikrer dere arbeidsoppgaven dere har mest lyst på.

Gleder meg til å høre fra dere!

 

Céline 

Frivilligkoordinator BIMF 2018

Mobil: 464 21 302 

Mail: celineamatucci@gmail.com