You are currently viewing Klubb Ngoma – åpning!

Klubb Ngoma – åpning!

Carte Blanche-danser Simbarashe Norman Fulukia starter i vinter opp et nytt klubbkonsept på Bergen Internasjonale Kultursenter (BIKS) i Kong Oscarsgt. 15. Simba arrangerte i fjor sommer den første versjonen av BAAF – Bergen Afro Arts Festival. Som en oppvarming frem mot årets BAAF arrangeres nå Klubb Ngoma. Her inviteres artister, dansere, kunstnere og skuespillere fra det afrikanske kontinent eller med inspirasjon fra Afrika til å opptre. Forvent en klubbkveld litt utenom det vanlige!

Datoene for Klubb Ngoma (KN) våren 2015:
16. januar
13.februar
13.mars
17.april
22.mai
12.juni

Facebookside
ÅPNING AV KLUBB NGOMA – 16.JANUAR
Facebookarrangement
Sherika Sherard – soul fra London
Sherika er et oppadstormende talent fra Sør-London og er kjent for sine humoristiske tekster og sjelfulle fremførelser. Hun har opptrådd på flere av Londons mest anerkjente jazzscener som Ronnie Scotts og The Jazz Cafe. Nå kommer hun til Klubb Ngoma og Bergen.
Sherika live
Ibou Chissokho, Bafana Nhlapo og Calu Tsemane
Ibou Chissokho er opprinnelig fra Senegal og har vokst opp i en Griot-familie. Her lærte han fra tidlig alder å spille Kora av sin læremester og far; Solo Chissokho. Han kommer til Klubb Ngoma med Bafana Nhlapo og Calu Tsemane. Bafana Nhlapo vokste opp i Soweto i Sør Afrika og kommer fra en musikalsk familie. Han er kjent som sanger og industriell perkusjonist og har gjort prosjekter med artister som Bugge Wesseltoft. Calu Tsemane er vokalist og perkusjonist bosatt i Oslo. Han spiller i gruppen Monoswezi som spilte unde BAAF i sommer og som også gjester Gabriel Fliflet sin klubb Columbi Egg senere i vår. 
YouTube-klipp av Bafana og Ibou
DJ Drew
Drew Moyo er dj, musiker og produsent bosatt i Oslo opprinnelig fra Malawi. Han har jobbet som dj på en av Malawis mest populære radiokanalar Power101FM og er kjent for sin unike måte å mikse låter på. 
Soundcloud