Bragd boksetrening


Boksetrening i sentrum

I Bragd Bokseklubb kan du trene både boksingthaiboksingkickboksing og MMA. I oppstarten blir det hovedsakelig undervist i boksing og thaiboksing, deretter utvider vi tilbudet til også gjelde kickboksing og MMA.

Bragd for alle – kampsport for alle 

Velkommen til et godt og inkluderende miljø! Våre engasjerte trenere vil motivere deg, veilede og ta deg til nye, formmessige høyder. Bragd er bygget på verdiene mangfold, inkludering og samhold –

Hos Bragd er det lett å føle seg hjemme.

Hos oss kan du både låne eller kjøpe alt du trenger av nødvendig utstyr.

10603227_10152555402671329_3426908109429690373_n

Aldersgruppe

fra 13 år og oppover

Sted

Bergen Internasjonale Kultursenter – Fensal 2.etg

Tid og sted

Mandager 17–19

Onsdager 17–19

følger skoleruten

Velkommen!

 

 

 

 

 

bragd 1

Les også artikkel fra BT 30.desember 2014

Mer om klubben og instruktørene:

BRAGD BOKSEKLUBB

Bragd Bokseklubb ble etablert i 2013 av kampsportentusiastene Trevor, Stina og Esteban. Etter å ha trent sammen i mange år og delt samme lidenskap, kom ønsket om å videreformidle denne lidenskapen. Lidenskapen ble til visjonen «Kampsport for alle». Bragd Bokseklubb ble født!

Klubben er medlem i Kampsportforbundet og Bokseforbundet.

Hvorfor boksing?
Boksing er en super måte å komme i form på. Gjennom trening og kamper lærer du selvkontroll, kroppskontroll og beherskelse av kropp og sinn.

Boksing gir trygghet og god selvtillit. Du blir del av et inkluderende miljø og lærer å samarbeide med andre. Når du først har begynt er det vanskelig å slutte!

 

Esteban er hovedtrener. Han er kunnskapsrik, omsorgsfull og fleksibel. Han kan det meste om kampsport og er en mester i å formidle teknikk.

Som utøvende bokser har han brukt store deler av livet sitt til å oppsøke kampsportskoler rundt om i verden, fra Kung-Fu i Kina, via thaiboksing i Thailand og boksing på Cuba, til Brazilian Jiu Jitsu i Brasil. Esteban er boksetrener gjennom Norges Bokseforbund og trener i thaiboksing.