You have not added an image yet. Please upload and apply an image.

Tres Musicos med gjest Francois Taillefer

tres musicoscTres Tres Musicos er en gruppe dedikert til studie og fremførelse av Latin Amerikansk musikk. Bandet består av Ole Andre Farstad (Norge), Hadez Hernándes (Cuba) og Alejandro Huidobro (Mexico). Med seg på festivalen har de multiperkusjonisten Francois Taillefer (Canada).
De ønsker å vise et utdrag av de rike musikalske tradisjonene som har oppstått gjennom kultututveksling over atlanteren, både gjennom historien og migrasjonene, og utvikling av musikken i dag. Repertoaret er basert på et grundig studie av enkelte stilarter fra Latin Amerika, som Polka og Son Jarocho fra Mexico, Afroperuansk Festejo, Son Cubano, Plena fra Puerto Rico, Candombe fra Uruguay og den andalusiske Flamenco.

François Taillefer er lidenskapelig opptatt av musikk og perkusjon fra hele verden og ulike tidsepoker. Hans interesse for moderne, World, Folk og eksperimentell musikk ble oppdaget gjennom sine mange turer og musikalske opplevelser.
Konserten er full av rare musikalske artefakter hvor hvert nummer er spilt med autentiske instrumenter. Tres Musicos inviterer også barna til å være med å spille på scenen, da de mener at musikk er en grunnleggende sosial aktivitet.

WEBSITE


(inviterte barnehager og skoler)
Fensal
Onsdag 28.oktober (skoler) Kl 11:00
Torsdag 29.oktober (barnehager) Kl 13:00

Site under construction, meanwhile check what we are up to on facebook!